b

PHONE:         +3549874654

E-MAIL:         email@email.com

ADDRESS:      Patterson 989,NY

Lorem ipsum dolor sit amet, elit adipiscing elit. In ullamcorper
Leo, Eget euismod orci.

Hästutrustning för kräsna hästägare

Vi hjälper dig som kräsen hästägare att hitta rätt Hästutrustning. Att välja skilja mellan bra och dålig ridutrustning och att välja rätt hästgrejer är ofta en utmaning med det enorma utbud som finns.

Vi hjälper dig navigera marknaden för ridutrustning. Läs våra guider över hästartiklar. Där får du tips på vad du bör tänka på och på vad som kan vara ett bra val för just dig.

l

TRÄNS

Rätt träns kan göra skillnaden mellan en häst som följer minsta vink och en som är ostyrig. Med ett bra träns av hög kvalitet blir det enkelt att få till rätt passform så att det verkligen funkar på din häst.

p

PANNBAND

Pannbandet är ett hästtillbehör som kan vara en snygg utsmyckning för din fyrfota vän, men det fyller ofta också en viktig funktion i att hålla tränset på plats. I våra produktguider hittar du både det funktionella och det påkostat snygga.

o

GRIMMOR

En bra nosgrimma måste inte vara dyr och exklusiv. Däremot måste den sitta bra och ge din häst så stor frihet som möjligt, samtidigt som den inte ska gå att lirka sig ur. Vi har massor av bra alternativ för dig.

l

TYGLAR

Tyglarna tillhör det viktigaste bland hästgrejer. Utan bra tyglar blir det lätt så att hästen och inte du bestämmer vilket leder till stress hos både häst och ryttare. Läs vår produktguide så får du hjälp att välja rätt.

p

BENSKYDD

Benskydd är en viktig del i din hästutrustning, särskilt om du ägnar dig åt hoppning eller rider mycket i terrängen. De måste skydda hästen och samdigt vara bekväma, så de inte blir ett hinder. Du kan läsa mer om val av benskydd i får produktguide.

o

SCHABRAK

Ett bra schabrak ska minska slitaget på sadeln men det ska också göra livet som häst bekvämare, genom att det suger upp och transporterar bort fukt från pälsen.

När du väljer schabrak är det viktigt att ta hänsyn både till vilken sadel du har och hur din häst ser ut.

l

FLUGSKYDD

Ingen vill ha insekter i ansiktet. Din häst är inget undantag. Därför tycker vi att ett flugskydd är en av de hästsaker som du ska lägga lite extra tid och pengar på. I vår guide för flugskydd hittar du massor av bra tips.

p

SADLAR

Sitter du säkert i sadeln blir du en bättre ryttare, till glädje både för dig och din häst. Utbudet av sadlar är enormt och här gäller det verkligen att prova sig fram tills det blir rätt. Vi berättar vad du ska tänka på och hur du går tillväga.

o

HÄSTTÄCKEN

Hästtäcket är en viktig del i din hästutrustning, genom att det låter din häst gå ute i nästan alla väder utan att behöva frysa eller angripas av insekter.

Många väljer ett hästtäcke för att det är snyggt, men det är viktigt att tänka även på funktionen, särskilt om du har en häst som är känslig.