b

PHONE:         +3549874654

E-MAIL:         email@email.com

ADDRESS:      Patterson 989,NY

Lorem ipsum dolor sit amet, elit adipiscing elit. In ullamcorper
Leo, Eget euismod orci.

Bra ridtrosor för all typ av ridning

När du tillbringar mycket tid i sadeln har det stor betydelse vad du har under. Ett par bra ridtrosor kan vara skillnaden mellan en njutningsfull ridtur och en lång och plågsam prövning.

Vi hjälper dig att hitta en bra och bekväm ridtrosa som passar dig och din kropp, oavsett vilken typ av ridning du ägnar dig åt.

Ridtrosor finns i alla upptänkliga modeller, från minimala varianter med ben, till hela byxtrosor, med vaddering och extra förstärkningar. Vad du väljer är upp till dig och beror på vad du behöver för att göra dina ridpass så njutningsfulla som möjligt.

Alequi

Snygga ridkläder i funktionsmaterial

*****

horze

Snygga ridkläder i funktionsmaterial

*****

Snygga ridkläder i funktionsmaterial

*****

Vadderade trosor för en bekvämare ridtur

Vadderade ridtrosor är något som vissa kräver och andra svär åt. Det är individuellt, helt enkelt, inte bara om du vill ha vaddering utan också hur mycket och var.

Vi presenterar ett stort utbud av vadderade trosor som gör ridturen bekvämare. Precis som med ridtrosor i övrigt finns stora valmöjligheter när det gäller tjocklek och typ av vaddering och var den sitter. Vissa vill ha ridtrosor med rejäl vaddering på hela undersidan, medan andra är nöjda med vaddering bara på de mest utsatta ställena.

Sömnlösa trosor som inte skaver

När det gäller underkläder är sömmar bekvämlighetens fiende nummer ett. Om det är någonstans det skaver så är det ofta vid sömmarna.

Tack vare moderna material och tillverkningsmetoder kan du numer köpa sömlösa ridtrosor som är garanterat skavfria. Beroende på hur ridtrosorna är tillverkade kan det ändå finnas sömmar, men de är i så fall placerade på ställen där skav inte uppstår.

Sköna trosor med långa ben

Om du är frusen av dig eller bara tycker att ridbyxornas insidor är obekväma för benen kan du välja ridtrosor med långa ben. Det ger dig ett extra, skyddande lager närmast kroppen, som hjälper dig att hålla värmen.

Väljer du vadderade ridtrosor med långa ben kan du som extra bonus få vaddering även ner på låren och därigenom ytterligare skydd mot skav och stötar.

Håll värmen med flera lager

Om du är frusen blir det lätt besvärligt under långa ridpass, eftersom det är svårt att gymnastisera och röra sig fritt när du sitter i sadeln.

Tricket för att inte frysa är att klä på sig ordentligt och framför allt i många lager. Det mesta av värmen kläderna ger kommer från luften som är instängd mellan lagren av kläder, som fungerar precis som isolering.

Genom att välja rätt ridtrosor, med långa ben, får du inte bara bekvämlighet för rumpan utan också ett extra isolerande värmelager. Vill du kan du dessutom komplettera med korta ridtrosor under, för ytterligare värme.

Komplettera sedan med fodrade ridbyxor, dubbla strumpor och bra ridstövlar, så kommer du att upptäcka att kylan är ett minne blott.

Prova dig fram till rätt ridtrosa

Ibland är det inte så lätt och hur mycket du än läser på och tänker igenom ditt val kan det ibland hända att ditt val av ridtrosa inte känns rätt eller att det helt enkelt inte blir så bekvämt som du tänkt dig.

Då är det viktigt att inte ge upp utan att inse att det kan krävas både tid och flera försök för att hitta rätt ridtrosa. Det är förstås tråkigt, men när du väl hittar rätt kommer det att vara väl värt all tid du lagt ned.