b

PHONE:         +3549874654

E-MAIL:         email@email.com

ADDRESS:      Patterson 989,NY

Lorem ipsum dolor sit amet, elit adipiscing elit. In ullamcorper
Leo, Eget euismod orci.

Ridtröjor och toppar tillverkade i FlexStretch

När du vill ha det bästa ska du välja ridtröjor och toppar tillverkade i FlexStretch. Det är ett aktivt funktionsmaterial, speciellt utvecklat för ridsport, av svenska Alequi.

En bra ridtröja ska hålla dig lagom varm och sitta bra, samtidigt som den ger dig full rörelsefrihet i sadeln. När du tillbringar många timmar i sadeln är det viktigt med bra och välfungerande kläder och här kommer Alequis ridtröjor och ridtoppar som en skänk från ovan.

Alequi

Snygga ridkläder i funktionsmaterial

*****

horze

Snygga ridkläder i funktionsmaterial

*****

Snygga ridkläder i funktionsmaterial

*****

Perfekt passform som är bekväma i rörelse

Alla vill ha en ridtröja med perfekt passform och som är bekväm att ha på sig timme in och timme ut, samtidigt som den håller dig torr även i varma och svettiga förhållanden. Men är det möjligt?

Med moderna funktionsmaterial i stretch kommer du nära idealet. Du kan välja en ridtröja som sitter tight och ändå njuta av full rörlighet och komfort. Tack vare stretchmaterialets flexibilitet kommer din ridtröja att anpassa sig efter kroppen och sitta perfekt.

Ridtröjor speciellt utvecklade för ridsporten

De svenskutvecklade ridtröjorna från Alequi uppfyller de högsta krav du som ryttare kan ställa på dina kläder. Tack vare FlexStretch-materialet får din ridtröja en perfekt och följsam passform som gör att den alltid håller sig på plats och samtidigt ger dig full rörlighet.

Med flexibelt funktionsmaterial i din ridtröja slipper du problem med att du blir blöt och avkyld under varma dagar. Istället för att svetten stannar i tröjan transporteras den till utsidan där den avdunstar och hjälper dig hålla lagom temperatur även under långa ridpass.

Ridtröjor utvecklade för tävling i flera olika färger

När du väljer ridtröja finns många saker att ta hänsyn till, men framför allt vill du att den ska fungera bra när du sitter i sadeln.

Genom att välja en ridtröja som är utvecklad för tävling är det svårt att göra fel. Om det duger till eliten bör det duga även till dig som rider mest för nöjes skull och det behöver inte hller kosta så mycket mer.

Här hittar du modeller av ridtröjor och ridtoppar som passar de flesta och i flera olika färger, så att du kan matcha din stil och hudton med ridkläderna.

En förlängning av huden

Riktigt bra kläder märks inte. De bara finns där och håller dig varm, medan du ägnar dig åt ditt.

Det gäller alla ridkläder, inte minst ridtröjor och ridtoppar. När de är riktigt bra och passformen är perfekt blir de som en förlängning av dig själv – som en andra hud.

Ridtröjan ska hålla dig lagom varm utan att märkas för övrigt. Därför är det bra att lägga lite tid på att välja rätt modell och att hitta ett material som du trivs med

Välj rätt ridtröja

Att välja rätt ridtröja kan verka svårt, men vi gör det enklare för dig. Följ vår enkla steg för steg-beskrivning så kan du vara säker på att hitta något som passar.

  • Hur varm eller frusen är du? Det här avgör om du ska titta efter en långärmad eller kortärmad tröja och hur tjock den ska vara
  • Vilken typ av ryttare är du? Är du en aktiv ryttare behöver du kläder som är lätta att röra sig i. Tar du det lugnare i sadeln kan du välja annorlunda
  • Vilken färg och stil passar dig? Estetiken är viktig. Välj en stil och färg som du vet att du kommer att trivas i.