b

PHONE:         +3549874654

E-MAIL:         email@email.com

ADDRESS:      Patterson 989,NY

Lorem ipsum dolor sit amet, elit adipiscing elit. In ullamcorper
Leo, Eget euismod orci.

Bekväma Ridbyxor av hög kvalitet tillverkade av ryttare för ryttare

Ridbyxorna är ett av de viktigaste plaggen för ryttaren. De måste vara bekväma, slitstarka och av hög kvalitet för att kunna hänga med länge.

Hos Alequi hittar du ridbyxor designade och tillverkade av ryttare, för ryttare. Det borgar för god passform, hög kvalitet och god slitstyrka på de rätta ställena.

Här ger vi dig en guide till hur du väljer rätt ridbyxor och vad du bör tänka på, och presenterar flera olika bra alternativ att välja mellan. Passformen hos ridbyxor är en väldigt individuell fråga. Därför är det viktigt med ett bra urval modeller så att du säkert kan hitta något som passar bra.

Alequi

Snygga ridkläder i funktionsmaterial

*****

horze

Snygga ridkläder i funktionsmaterial

*****

Snygga ridkläder i funktionsmaterial

*****

Ridbyxor för dressyr

När det gäller ridbyxor för dressyr är det viktigt att sitta ordentligt stadigt i sadeln. Därför är det många som väljer helskodda ridbyxor. Skoningen gör visserligen ridbyxorna något stelare, men i gengäld får du mycket bättre grepp med benen.

Det finns ridbyxor med skoning i tyg eller silikon. Vilket du väljer är förstås en smaksak. Silikon ger i allmänhet bättre grepp, men det kan ibland upplevas som att man blir fastklistrad i sadeln och då kan tygskodda ridbyxor vara ett bra alternativ.

Ridbyxor för hoppning

Vid hoppning använder de flesta helt oskodda eller knäskodda ridbyxor. Hoppning kräver mer rörelse upp och ned i sadeln och att då använda helskodda ridbyxor blir svårt och opraktiskt.

Det finns många bra modeller av knäskodda ridbyxor. Skoningen kan vara i tyg, skinn eller silikon. Vilket som passar bäst är en smakfråga och i viss mån en fråga om teknik. Med riktigt bra teknik går det förstås bra med oskodda byxor, men för de flesta är en knäskodda byxor att föredra. Bäst grepp får du med skoning i silikon och därefter följer skinn och tyg som något halare material.

Ridtights som passar alla ridformer

Här finns ridtights för alla ridformer. Ridtights har fördelen att de är flexibla och mycket slitstarka och att de passar alla ridformer. Dessutom är de tillverkade i funktionsmaterial som andas bättre och håller dig torr även om det är varmt och du svettas.

Med ridtights får du bättre passform på dina ridbyxor, eftersom stretchmaterialet lätt anpassar sig till kroppen. Problem med besvärliga veck eller att delar av byxorna blir pösiga eller alltför trånga är ett minne blott.

Precis som traditionella riddbyxor kan du få ridtights med olika skoning, så att de passar din stil och de aktiviteter du håller på med. Skoningen på ridtights är undantagslöst gjord i silikon, eftersom det är enda alternativet som är flexibelt nog att passa på tights.

Fodrade ridbyxor

För dig som rider ute året runt behövs det extra värme under den kalla delen av året. Då kan det vara ett bra alternativ att köpa fodrade ridbyxor.

Ett vanligt alternativ som många använder sig av är att ha långkasonger under de vanliga ridbyxorna, men det är lätt hänt att de korvar sig så att det blir obekvämt. Med fodrade ridbyxor slipper du sådana problem.

Ridleggings i olika färger

För dig som gillar att rida i leggings finns ett stort urval ridleggings i många olika färger. Med sin tighta perfekta passform och sitt stretchiga material som andas, är leggings ett bekvämt och bra alternativ till traditionella ridbyxor.