b

PHONE:         +3549874654

E-MAIL:         email@email.com

ADDRESS:      Patterson 989,NY

Lorem ipsum dolor sit amet, elit adipiscing elit. In ullamcorper
Leo, Eget euismod orci.

Pannband häst - Vi har samlat de bästa pannbanden till hästar online

Pannbandet är en viktig detalj för att hålla tränset på plats, men det kan också vara ett riktigt elegant smycke för din häst.

Här har vi samlat de bästa pannbanden du kan köpa till din häst. Vi ger dig också tips på vad du ska tänka på när du väljer pannband till häst och hjälper dig välja rätt.

Pannband häst finns i alla tänkbara prisklasser och utföranden, från enkla läderband till stora och pråliga smycken med rejäl prislapp. Att säga att du får vad du betalar för när det gäller häst pannband är förstås sant, men det är också viktigt att tänka på att det du betalar för när du köper ett riktigt dyrt pannband är mer form än funktion.

Även ett relativt billigt pannband till din häst kan fungera alldeles utmärkt, rent tekniskt, även om det förstås inte är vackert utsmyckat. Hos svenska Alequi hittar du ett stort sortiment av pannband, både påkostade och utsmyckade sådana och varianter med fokus på funktion.

Alequi

Snygga ridkläder i funktionsmaterial

*****

horze

Snygga ridkläder i funktionsmaterial

*****

Snygga ridkläder i funktionsmaterial

*****

Exklusiva pannband till häst, med bling

Om du vill kosta på din häst lite bling ska du välja ett exklusivt pannband från Alequi. Det har en framträdande funktion men kan göras pråligt och lyxigt utan att det stör hästen eller ridningen.

Pannbandet ska hindra tränset från att glida ned, men utsätts inte för några stora påfrestningar under ridningen. Därför kan det göras tunt och smäckert och med riklig utsmyckning utan att funktionen försämras.

Pannband häst är inte heller i vägen och hindrar inte ridningen på något sätt även om det är ordentligt utsmyckat.

Pannband till hästar med Swarowski

Om du vill lyxa till det ordentligt och har råd ska du titta efter ett pannband häst från Swarowski. Den kända smycketillverkaren har släppt en lång rad hästsmycken och och att välja ett Swarowski-pannband till din häst är ett säkert sätt att signalera lyx och flärd, samtidigt som det ger din häst ett fantastiskt lyft.

Swarowski-pannband för häst finns i många prisklasser. De billigaste kan köpas för några hundralappar och vill du ha mer lyx och bling är det bara att gå upp i pris så långt du önskar. Ett pannband med stenar från Swarowski är tidlöst och passar i alla hästsammanhang.

Köp fler och variera dig

Hästens pannband är en liten detalj som går snabbt och lätt att byta. Därför kan du variera dig efter väder, aktivitet och humör och byta pannband på hästen så ofta som du har lust.

I synnerhet om du har lagt mycket pengar på ett verkligt exklusivt pannband (eller om du lagt timmar på att smycka ett själv) så kanske du inte vill använda det i alla sammanhang. Då är det bra att ha ett eller flera enklare pannband att byta till, så slipper du riskera din dyrgrip och kan plocka fram den och använda när tillfället passar.

Smycka själv

Om du har begränsad budget men ändå vill ha ett snyggt pannband, eller om du helt enkelt bara gillar att pyssla och göra smycken kan du göra ditt eget pannband häst.

Köp ett enkelt pannband i läder eller tillverka ett på egen hand om du är händig och vet hur. Därefter är det bara att sätta igång med utsmyckningen och här finns lika många möjligheter som det finns ryttare.

Du kan använda lösa pärlor och paljetter, infattade stenar, nitar eller vad som helst och montera på pannbandet. Var noggrann när du montera saker så att du inte får vassa metallkanter eller trådar som sticker ut och kan skava. Var också noga med att allt sitter fast ordentligt.

Föredrar du att arbeta med garn och tråd finns flera möjligheter. Du kan till exempel brodera något att sätta på pannbandet eller virka små dekorationer att sätta runt. Möjligheterna är många.